Eindelijk krijg je precies wat je zoekt in een softwaredevelopment-partner, zonder alles waar je juist níet op zit te wachten.

Eonics is anders dan je gewend bent. We zijn een ICT bedrijf opgericht voor en door developers.

Wij zetten onze mensen, kennis en technologie in om samen met onze klanten het softwaredevelopment-proces op een duurzame manier naar een hoger niveau te tillen.

Integrale aanpak

Onze praktische en commerciële ervaring met softwaredevelopment passen we ook in onze eigen projecten toe. Zo bouwen we ons eigen vacatureplatform – Observ.nu – en werken we aan een drone die automatisch de voorraden in distributiecentra telt.

Lees meer over onze werkwijze

Get smart

Maak je bedrijf slimmer en succesvoller met Eonics. Onze engineers doen niets liever dan uitdagingen aangaan op het gebied van softwaredevelopment. Onze expertise op het gebied van Agile Development, Continuous Delivery en DevOps geeft èlke organisatie een boost.

Vind de juiste mensen

Op zoek naar programmeurs, software-architecten of devops-specialisten? Wij kennen de juiste mensen en zorgen dat ze snel en effectief kunnen worden ingezet.

Contact

We vertellen graag persoonlijk over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op; bel, mail of stuur ons een berichtje via het aanmeldformulier.

Aanmelden