Eindelijk alles wat je zoekt in een software development-partner, zónder alles waar je niet op zit te wachten.

Eonics is een ICT-bedrijf, maar niet zoals je gewend bent. Opgericht door developers, voor developers. We kijken graag samen met onze klanten hoe we onze kennis, mensen en technologie in kunnen zetten om het software development proces op een duurzame manier naar een hoger plan te tillen.

Onze software

We brengen onze praktische en commerciële ervaring met software-development graag in de praktijk. Zoals bij de realisatie van ons eigen vacatureplatform Observ.nu of de ontwikkeling van onze drone die automatisch voorraden telt in een magazijn.

Op zoek naar een veelzijdige ontwikkelpartner? Neem dan contact met ons op.

Get smart

Maak je business slimmer (en succesvoller) met Eonics. Onze engineers helpen organisaties met software development-uitdagingen. Denk: Agile, Continuous Delivery en DevOps. De kennis en ervaring van Eonics geven iedere development-afdeling een boost.

 

Vind de juiste mensen

Programmeurs, software-architecten en devops-specialisten: wij kennen de juiste mensen. We begeleiden trajecten vanaf het intake-gesprek tot de lancering.

Op zoek naar IT-professionals met talent? Neem dan contact met ons op.

 

Hello, world

We vertellen graag alles over hoe we werken en hoe we ontwikkeluitdagingen te lijf gaan. Bel, mail of stuur ons een berichtje.

070-2629773
info@eonics.nl