De toekomst van Freelancen als Software Developer – Open Hack Night #42

Voor deze speciale 42ste editie van de Eonics Open Hack Night zal niemand minder dan Jan Peter Jansen de spreker zijn. Kom ook naar Utrecht op 21 november en hoor alles over de toekomst van Freelancen als Software Developer in Nederland. Reserveer je ticket nu!

De toekomst van Freelancen als software developer

Er komen steeds meer regels en beperkingen op het gebied van freelancen. Ook veel grote opdrachtgevers kijken kritischer naar het werken met freelance software developers.
Is het straks nog wel mogelijk om een goede klus te vinden? En hoe zit het nou precies met alle nieuwe wetgeving? Hoe kan ik me als freelance developer het beste voorbereiden op de toekomst?

Voor deze speciale editie van de Open Hack Night zal Eonics oprichter Jan Peter Jansen zelf de keynote presentatie geven. Na jarenlang zelf als freelancer in de IT actief te zijn geweest, hielp hij daarna tientallen freelance developers hun plek te vinden in de markt.

Het programma van de avond

Jan Peter zal een uitgebreide ingaan op alle relevante huidige en toekomstige ontwikkelingen. Van diepgaande analyse van wetgeving, tot toekomstbestendige bedrijfsvormen: alle relevante details komen aan bod.

Nergens vind je al deze informatie op 1 plek. Een unieke kans dus voor iedere freelance developer, of ontwikkelaar met freelance ambities!

Na de presentatie volgt een interactie Q&A waarbij je vragen kunt stellen en we met elkaar in gesprek gaan. Uiteindelijk ga je naar huis met een helder beeldvan wat de freelance developer van morgen te doen staat om de komende jaren om succesvol te zijn en te blijven.

Reserveer direct je plek

Toegang is vrij, inclusief een hapje en een drinkje. Vanwege de beperkte plekken is reserveren verplicht. Doe dit door een gratis ticket te bestellen via Eventbrite, of gebruik de onderstaande “Reserveer je plek” knop.