Open Hack Night #20: Coding Challenge

hacknight

De twintigste hacknight is ook gelijk de opening van het nieuwe jaar! Kom langs en laat je uitdagen op woensdag 22 januari 2020 met een speciale Coding Challenge die zal worden geleid door Eonics ontwikkelaar Nasreddine Bac Ali.

Als moderne software ontwikkelaar moet je continue de nieuwste technieken leren: Spring, Angular, TypeScript, de lijst lijkt soms wel eindeloos. Vaak gaan hacknights dan ook over het leren van een nieuwe techniek. Voor deze twintigste editie gooien we het daarom eens over een hele andere boeg.

Algoritmiek en data structuren zijn de fundamentele bouwblokken van de informatica. Als je deze goed beheerst kun je in iedere taal en techniek goede software bouwen. In deze speciale editie zal Nasreddine ons uitdagen met puzzels en opdrachten die je algoritmische kennis goed op de proef stellen.

Kortom, een leuke en leerzame avond voor iedereen die interesse heeft in de basisprincipes van software ontwikkelen. We nodigen dan ook iedereen om langs te komen en de Coding Challenge van Nasreddine aan te gaan!

Zoals altijd verzorgen wij eten en drinken, inclusief halal en vegetarisch, maar neem wel je eigen laptop mee.

Alle info op een rij

Eonics Open Hack night 20: coding challenge