Informatieavond Freelancer Worden voor Developers: dinsdag 5 maart 2019

events

Veel software developers denken erover om freelancer te worden maar zien veel drempels en risico’s: hoe kom ik aan een opdracht, wat gebeurt er als ik geen werk heb, hoe regel ik mijn administratie? Speciaal voor deze professionals organiseert Eonics dinsdag 5 maart aanstaande een informatieavond waarin je in een drietal workshops concrete tips en tools krijgt om je freelance droom te realiseren.

De avond zal starten met een inloop inclusief drankjes vanaf vijf uur, zodat we elkaar in een informele setting kunnen leren kennen. Vervolgens zal Eonics oprichter en ervaringsdeskundige Jan Peter Jansen een korte keynote speech geven om de avond te openen. Jan Peter is jarenlang zeer succesvol als freelancer actief geweest, heeft het freelance platform observ.nu opgericht en talloze mensen uit binnen- en buitenland geholpen om hun plek te vinden in het oerwoud van de moderne interim IT markt.

Eonics CEO Jan Peter Jansen zal in zijn keynote speech een inkijkje geven in wat je nodig hebt om succesvol te zijn als moderne freelancer

Na een gezamelijke maaltijd gaan we vervolgens concreet aan de slag in de vorm van een drietal korte roulerende workshops. De volgende onderwerpen zullen door onze specialisten in kleine groepjes worden besproken, waarbij er alle ruimte is voor vragen:

  • “Effectief zoeken en reageren op opdrachten met Observ.nu” door onze sales expert Tom van der Drift
  • “CV-hacking voor de moderne freelance markt” door content specialist  Marcus Wagenaar
  • “Hoe overleef ik mijn intake: tips voor verbale en non-verbale communicatie” door onze coach en communicatie-deskundige Judy Wagenaar

Om te zorgen dat iedereen het maximale uit de avond kan halen zullen de workshops rouleren, waardoor de groepjes klein zijn en je ze allemaal bij kunt wonen als je dat wilt. Uiteraard staan onze specialisten ook na afloop nog voor je klaar mocht je willen napraten of behoefte hebben aan een vervolgafspraak.

Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht en kan middels het onderstaande formulier.