Een Stralende Dag in Madurodam

Zaterdag 21 september genoten de collega’s van Eonics, samen met hun partners en kinderen, van een onvergetelijke dag in Madurodam. Met de zon die volop scheen, was het perfecte weer voor een gezellig bedrijfsuitje.

Het Eonics bord bij de ingang van Madurodam

De dag begon om 10 uur met een warm welkom: een heerlijke kop koffie en een smakelijk stukje taart om de ochtend goed te starten. De sfeer zat er direct in, en er werd volop bijgekletst onder het genot van deze lekkernijen.

 

Na deze ontspannen start kreeg iedereen de tijd om het park op eigen tempo te verkennen. Madurodam bood voor iedereen wat wils, van de miniatuurversies van iconische Nederlandse gebouwen tot de interactieve activiteiten die zowel kinderen als volwassenen wisten te boeien.

Om half 1 stond er een uitgebreide lunch klaar met een heerlijke selectie broodjes, waarmee iedereen weer nieuwe energie opdeed. Na de lunch kon het park verder verkend worden, en was er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe collega’s beter te leren kennen.

De sfeer was de hele dag door ontspannen en vrolijk. Er werd veel gelachen, en het feit dat er nieuwe gezichten bij waren, zorgde voor een frisse dynamiek in de groep.

Kortom, het was een prachtige dag waarin plezier, verbinding en ontspanning centraal stonden. Een uitje om nog lang op terug te kijken!